Overstappen - Foutloos, soepel en zeer snel geregeld!

U bent overtuigd van de voordelen van Neo ZIS|EPD voor uw zorginstelling, maar u ziet op tegen de lastige klus van het overzetten van de gegevens in het nieuwe systeem. Geen probleem, want ook dat nemen wij u uit handen. Wij zorgen ervoor dat de bestaande gegevens uit het 'oude' systeem worden overgezet naar Neo ZIS|EPD. Zo hoeft u geen data als contactgegevens, patiëntgegevens, medische gegevens, financiële gegevens en verzekeringsgegevens opnieuw in te voeren.

Een zorginstelling heeft te maken met zeer gevoelige informatie waar voorzichtig mee omgegaan moet worden. De 'dataconversie' moet foutloos en secuur worden uitgevoerd. MI Consultancy is hierbij een betrouwbare partner en heeft in de afgelopen 20 jaar vele conversies uitgevoerd voor vrijwel alle soorten zorginstellingen. Wij hebben hier de nodige kennis en ervaring opgebouwd voor een succesvolle conversie.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hanteren wij een minimale downtime. Het werk hoeft nauwelijks onderbroken te worden. Zo converteren wij desgewenst ook in 's avonds of in het weekend. Voorbeeld: op vrijdag wordt het oude programma afgesloten en op maandag wordt er verder gewerkt in Neo ZIS|EPD. Natuurlijk biedt MI Consultancy dan uitgebreide ondersteuning.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Wij vertellen u hier graag over. Neem daarvoor contact met ons op.