Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vacature Ondernemende Sales Consultant

Ben jij een jong en ambitieus talent in sales-activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met jouw jaloersmakende communicatie skills ben je een frisse wind in onze organisatie en vertegenwoordig je met enthousiasme ons zorginformatiesysteem bij (potentiële) klanten. Als ondernemende Sales Consultant bieden wij je ruimte om jezelf te ontwikkelen op gebied van online én offline sales.

Denk jij dat je past in een gezellige, platte organisatiecultuur waarbij geluisterd wordt naar jouw ideeën en jouw mening? Check dan onze vacature!

 

Werkzaamheden?

Simple is good. Met onze slogan in gedachten verwachten wij geen boekwerk met ingewikkelde plannen, maar verwachten wij dat je een resultaatgericht Salesplan ontwikkelt. Door je interesse in de wereld van de Zorg&ICT, ben je op de hoogte van de marktontwikkelingen en weet je hoe onze software en IT Oplossingen zorginstellingen kunnen ondersteunen in hun optimale zorgproces.

Van het bezoeken van interessante congressen of beurzen gaat je Sales-bloed harder stromen, want daar ontmoet je onze potentiële klanten en onderhoudt je contact met al bestaande relaties. Op kantoor in Katwijk stimuleer je je collega’s op Marketing en Sales gebied, zodat zij ook besmet raken met je aanstekelijke enthousiasme en hun commerciële grenzen durven te verleggen. Je vindt het leuk om bij onze deelname op beurzen of congressen het voortouw te nemen en te zorgen voor een uitstraling die bij ons past. Het is jouw doel om onze organisatie te laten groeien.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn geen standaard ICT-bedrijf en dat willen wij ook niet worden. MI Consultancy is leverancier van het zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD en gevestigd in Katwijk ZH. De open organisatiestructuur, gemoedelijke sfeer en behulpzame collega’s  zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt bij MI Consultancy.  Wij zijn trots op ons personeel en zorgen daarom goed voor ze; met een tweemaandelijkse massage, een dagelijkse lunch mét lunchloop of potje voetbal, leuke bedrijfsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel bijvoorbeeld.  

Als leverancier van zorginstellingen hebben wij te maken met privacygevoelige informatie. Professionaliteit, verantwoordelijkheid en kennis van zaken zijn daarom belangrijke speerpunten van MI Consultancy. Wij hanteren korte communicatielijnen, zijn open en eerlijk in onze communicatie en bouwen aan een lange-termijnrelatie met onze klanten. MI Consultancy is al meer dan 20 jaar succesvol actief op het gebied van medische informatiesystemen en wij dragen onze expertise graag uit naar buiten.

Kijk voor meer informatie over ons bedrijf en onze andere openstaande vacatures op www.miconsultancy.com/vacature

 

Wie wij zoeken

Je bent creatief, gemotiveerd en iemand die de verantwoordelijkheid graag naar zich toetrekt. Je bent commercieel, resultaatgericht en hebt oog voor detail. Je bent in staat je ervaring en ideeën over te brengen aan anderen en onze marktpositie te verbeteren.

Voor deze ondernemende en verantwoordelijke functie zijn wij op zoek naar kandidaten met de volgende achtergrond:

•                    Commercieel ingesteld; je kan kansen signaleren en benutten

•                    Ondernemend; je benadert (potentiële) klanten pro-actief

•                    Communicatieve vaardigheden; je bent representatief en een netwerker die ook nog goed is met Social media

•                    Je bent in het bezit van een autorijbewijs B

•                    Bij voorkeur ervaring in een commerciële (buitendienst) functie in een B2B-omgeving

•                    Affiniteit of gevoel voor software en gezondheidszorg is een pré

 

Opleiding

Je beschikt over een afgeronde universitaire of HBO opleiding.

 

Wij bieden:

•             Goede arbeidsvoorwaarden, je beloning afhankelijk is van resultaten en capaciteiten

•             Een informele werksfeer met interessant en afwisselend werk

•             Grote mate van zelfstandigheid

•             Opleidingsmogelijkheden, trainingen en bijwonen van congressen over ICT in de zorg

 

Arbeidsvoorwaarden

Deze zijn uitstekend bij MI Consultancy. Zo ontvang je een meer dan prettig basissalaris en kun je kiezen uit een aantal flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Trainingen en cursussen zijn op onze kosten en worden in onderling overleg vastgesteld.

Herken jij je in onze vacature en kun je helemaal vinden in de waarden waar MI Consultancy voor staat? Solliciteer dan direct!  

Stuur een motivatiebrief en uitgebreide CV, bij voorkeur per e-mail, t.a.v. mevrouw Maayke Griffioen en o.v.v. ‘Sollicitatie Sales Consultant’ naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MI Consultancy, Nijverheidstraat 6, 2222 AV te Katwijk, telefoon: 071 – 542 05 87.