Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vacature: Junior Software Consultant (fulltime, 40 uur)

Zit je vol ambitie, ben je een echte teamplayer en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt het werk in?

Als Software Consultant ben je allround inzetbaar en verveel je je geen moment. Zo help je de kwaliteit van de verschillende applicaties te verbeteren. Je voert systeem-, integratie- en acceptatietesten van de applicaties uit en je begeleidt releases en implementatietrajecten van onze software bij klanten. Zowel intern (bij collega's) als extern (bij klanten) treed je op als expert op het gebied van diverse applicaties. Daarnaast zet je de behoeften van klanten om in functionele ontwerpen voor de ontwikkelteams, ontwikkel je mee aan geautomatiseerde testen en zorg je ervoor dat documentatie altijd up-to-date is.

 

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende, nieuwe functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen
 • Een dynamische en flexibele werkomgeving met leuke collega’s
 • Een informele werksfeer met interessant en zeer afwisselend werk
 • Opleidings-, cursus- en trainingsmogelijkheden
 • Een grote mate van zelfstandigheid
 • Uitstekende primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden

 

Wat vragen wij?

Een enthousiaste teamplayer met een frisse kijk op zorg en ICT. Je hebt de wil om de gezondheidszorg te ondersteunen en te verbeteren door middel van innovatieve software en gaat graag een uitdaging aan.

Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding op HBO-niveau of hoger
 • Affiniteit met ICT
 • Bij voorkeur ervaring als softwaretester, applicatie- of functioneel beheerder
 • Kennis van softwareontwikkeling en/of databases is een pré
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling

 

Wie zijn wij?

MI Consultancy is een bijzonder bedrijf. Al meer dan 20 jaar leveren wij medische informatiesystemen aan zorginstellingen en bouwen aan een lange-termijnrelatie met onze klanten. Betrouwbaar, betrokken en flexibel zijn onze kernwaarden.

Ook voor ons personeel wordt goed gezorgd. Wij hanteren korte communicatielijnen, zijn open en eerlijk in onze communicatie en er wordt naar je geluisterd. Tegenover professionaliteit en hard werken staan ontspanning en gezamenlijk leuke dingen doen! Bijvoorbeeld met een tweemaandelijkse massage, een dagelijkse lunch mét lunchloop of potje voetbal, leuke bedrijfsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel.   

We zijn gevestigd in het prachtige Katwijk ZH, dus na het werk kun je heerlijk uitwaaien, zonnebaden of borrelen op het strand.

Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.miconsultancy.com.

 

Interesse?

Kun je niet wachten om als Junior Software Consultant aan de slag te gaan? E-mail dan je motivatiebrief en uitgebreide CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Sollicitatie Junior Software Consultant’. Bel voor meer informatie met Maayke Griffioen, 071 – 542 05 87.