Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vrouwenpoli® Boxmeer live met Neo ZIS|EPD, klaar voor de digitale toekomst!

Boxmeer – Vrouwenpoli® Boxmeer is live met Neo ZIS|EPD en klaar voor de digitale toekomst! Vrouwenpoli® Boxmeer heeft het EPD van leverancier MI Consultancy in gebruik genomen.
Naast het EPD met de financiële afhandeling en de zorgplanning voorziet Neo ZIS|EPD de kliniek ook in de patiëntadministratie en -registratie.

Onze consultant Freek Bakker heeft op de dag van de livegang taart meegenomen, dat kan ook niet anders met zijn achternaam!
Met de implementatie van Neo ZIS|EPD bij Vrouwenpoli® Boxmeer, wordt zowel de administratie als de agenda en het EPD in één systeem bijgehouden.
In de tweede fase zal naast de online vragenlijstmodule ook de SMS-module worden geïmplementeerd, waardoor iedereen met een afspraak zijn gegevens vooraf kan invullen en een herinnering krijgt per SMS, zo is de Vrouwenpoli® helemaal klaar voor de digitale toekomst.

Consultant Anne-Marie van der Lans: ‘Vrouwenpoli® werkte voorheen in 2 systemen, hetgeen een onwenselijke situatie was. Nu zij de patiëntgegevens in één systeem registreren, heeft Vrouwenpoli® Boxmeer beter inzicht in de beschikbare informatie en zijn de gegevens voor iedereen goed leesbaar. De verslaggeving is direct van hoge kwaliteit.’
Met Neo ZIS|EPD beschikt Vrouwenpoli® Boxmeer over een innovatief en gebruiksvriendelijk zorginformatiesysteem, waarmee de informatievoorziening verder geoptimaliseerd wordt. De eenduidige registratie van patiëntgegevens levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid van de zorg.
Het EPD is geïntegreerd met Neo ZIS|Zorgplanning en Neo ZIS|Financieel. Zo worden alle werkprocessen binnen het ZBC optimaal ondersteund.

Vrouwenpoli® Boxmeer is een zelfstandig behandelcentrum voor integrale gynaecologie. Reguliere geneeskunde wordt aangevuld met inzichten en behandelingen uit complementaire geneeswijzen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor uw digitale toekomst kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.