Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Werken bij MI Consultancy

MI Consultancy is geen standaard ICT-bedrijf en dat willen wij ook niet worden. Goed personeel met hart voor de organisatie vindt MI Consultancy belangrijk. Wij stellen dat wij kwalitatief goede software maken, excellente service leveren en persoonlijke aandacht voor onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. Om dit te bewerkstelligen is vakbekwaam en competent personeel nodig. De lat ligt hoog bij MI Consultancy. Ben jij degene die wij zoeken?

Welke eisen stellen wij aan ons personeel: 

  • HBO/WO werk-denk niveau met relevantie vooropleiding en/of werkervaring.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Klantgericht denkend.
  • Leergierig en staat open voor nieuwe mogelijkheden. 
  • Vakbekwaam, kritisch en teamgericht.  

Een prettige manier van werken is voor iedereen persoonlijk. Ben jij een ochtendmens en begin je het liefst vroeg in de ochtend? Of werk jij optimaal als je eerst rustig de dag kan starten? Onze werktijden zijn flexibel. Werkdagen beginnen tussen 7.30 en 10.00, net wat jij prettig vindt.

MI Consultancy zorgt goed voor haar personeel. We zijn een ‘platte’ organisatie. Dit betekent dat jij inbreng hebt in de gang van zaken. Er wordt naar je geluisterd en bekeken wat jouw sterke punten zijn. Naast leuk en afwisselend werk bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is oog voor de gezondheid van onze medewerkers. Er wordt vers fruit aangeboden en je werkplek is ergonomisch ingericht. Daarnaast wordt gedacht aan voldoende beweging, zo is er een tafelvoetbaltafel en een tafeltennistafel aanwezig en maken we elke dag een frisse lunchloop.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden klik je hier.

Helaas hebben wij op dit moment geen openstaande vacatures... Maar wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste MIC-ers! Stuur jouw open sollicitatie met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Maayke Griffioen en wordt opgenomen in de talentpool!