Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Arbeidsvoorwaarden

Een greep uit de arbeidsvoorwaarden van MI Consultancy*

Fitness je fit 

Bij MI Consultancy vinden we het belangrijk dat je voldoende tijd overhoudt om leuke dingen te doen, om te sporten bijvoorbeeld. Daarom vergoeden wij (gedeeltelijk) jouw fitnessabonnement bij een fitnesscentrum naar keuze.

Reizen kost niks regeling

Woon je 5 kilometer of meer van het werk en heb je geen lease-auto, dan heb je recht op een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Reis je met het openbaar vervoer, dan krijg je de werkelijk gemaakte kosten vergoed. 

Slim werken

Wil je een externe opleiding of cursus volgen, dan kun je hiervoor een verzoek indienen. Krijg je toestemming en ga je akkoord met de studiekostenregeling, dan zal MI Consultancy de kosten gedeeltelijk of geheel vergoeden. 

Vakantiedagen

Bij MI Consultancy loopt je vakantiejaar van 1 januari tot en met 31 december. Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen. 

Vakantie euro’s dollars, ponden, roebels … 

Elke maand wordt je vakantiegeld direct uitbetaald. Dit is 8% van het bruto maandloon. 

Vrije verjaardag

Jarig? Dan heb je recht op een vrije verjaardagsdag. 

'n Goed doel

MI Consultancy vindt het belangrijk dat haar medewerkers het goed hebben, maar vindt het ook belangrijk om andere mensen te steunen. Steun jij een goed doel? MI Consultancy verdubbelt jouw inleg. 

Gemak dient de mens

Geen tijd om deze week boodschappen te doen, of net dat ene dingetje vergeten? Geen nood, éénmaal per week worden jouw boodschappen op bestelling gehaald. 

Werktijden 

Nadat je één jaar in dienst bent, kun je jouw werktijden met je leidinggevende bespreken. De algemene begintijden zijn tussen 07.30 en 10.00 uur en eindigen tussen 16.00 en 19.00 uur.

Deel mee in de winst

Afhankelijk van je functie en inzet ontvang je aan het eind van het jaar een winstafhankelijke eindejaarsuitkering. 

Uitjes

Contact onderling met de collega’s, maar ook met klanten, vindt MI Consultancy belangrijk. Uitjes worden elk kwartaal georganiseerd, waarbij ook klanten worden uitgenodigd.

 

* Voor alle voorwaarden geldt dat MI Consultancy de bevoegdheid heeft om een arbeidsvoorwaarden te wijzigen, indien daarvoor een zwaarwichtig belang is.