Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Junior Software Tester

Ben jij een Junior Tester, die graag zo snel mogelijk begint aan een nieuw avontuur? Dat komt goed uit, want wij hebben een leuke vacature, waarin je de kneepjes van het vak kan leren bij een ervaren testteam, terwijl je ondertussen ook jouw opgedane kennis kan toepassen! Ook als je nog studeert ben je welkom, te gek toch?

De moderne tester heeft een nieuw informatiesysteem snel in de vingers. Je beschikt bovendien over de kwaliteiten om IT-projecten te doorgronden en op detailniveau te willen testen.

Wie zoeken we?
Een nieuwe junior tester, die zich niet druk maakt over (eventueel) gebrek aan ervaring in het testen, of met zorginformatiesystemen. Want je leert snel en met plezier. Als iemand zich snel nieuwe methodieken eigen kan maken, ben jij het wel. Gedreven als je bent. Daarom zal je ook snel in staat zijn onze software (Neo ZIS|EPD) vakkundig te testen. Daarbij voel jij je niet alleen verantwoordelijk voor de software, maar wordt jij ook voor collega’s het aanspreekpunt.

Het maakt ons niet uit of je nog aan het begin van je carrière staat: wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!       

Wat hebben we jou te bieden?
Om te beginnen een meer dan prettig basissalaris! Verder kun je kiezen uit meerdere flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. De trainingen en cursussen – die we in overleg met jou vaststellen– betalen wij voor je. Verder kun je o.a. rekenen op:

 • Een inwerkperiode om onze software te leren kennen, terwijl je ondertussen direct de eerste testprojecten zelfstandig kunt uitvoeren.
 • Niet alleen uitstekende primaire en secundaire, maar ook ‘tertiaire’ arbeidsvoorwaarden; van bedrijfsuitjes en weekenden weg tot een vrijdagmiddagborrel met zelfgemaakte kip en een potje tafelvoetballen.
 • Een flexibele en inspirerende werkomgeving; met ergonomisch verantwoorde werkplekken, zoals de mogelijkheid van een zit-/stabureau.
 • Een fulltime functie, waarbij je aan de basis staat van het ontwikkelen en testen van innovatieve software, die de kwaliteit van de gezondheidszorg verbetert.

Waar kom je terecht?
Wij zijn MI Consultancy. Opgericht in 1992, gevestigd in Katwijk. Met ons ervaren en actieve team werken we voor zorginstellingen door het hele land; van grote ziekenhuizen tot gespecialiseerde zorgbehandelcentra (ZBC’s). Dagelijks maken duizenden zorgprofessionals gebruik van onze medische automatisering. In 2013 introduceerden wij het nieuwe zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD: een compleet en uitermate gebruiksvriendelijk ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS), dat veel meer is dan een EPD, ontwikkeld in samenwerking met onze klanten.

Wat vragen we van jou?
Naast de hierboven genoemde eigenschappen zijn onze functie-eisen:

 • een (bijna) afgeronde HBO opleiding;
 • kennis en praktische ervaring met Windows-systemen;
 • basiskennis van databases, zoals MS SQL (maar hier bestaan ook cursussen voor, die wij graag met jou uitzoeken);
 • Tmap (Next) en/of ISTQB (Foundation) gecertificeerd (of bereid deze te halen);
 • communicatief vaardig, analytisch en secuur
 • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • goed analytisch vermogen, creatief, enthousiast en besluitvaardig;
 • een flinke dosis technisch inzicht en interesse in ICT.

Enthousiast?
Kun je niet wachten om als consultant bij ons aan de slag te gaan? Mail je motivatiebrief en uitgebreide cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Maayke Griffioen en o.v.v. ‘Sollicitatie Junior Tester. Bel voor meer informatie naar dezelfde Maayke, via 071 – 542 05 87.

Enthousiast, maar …?
Ben je nog niet afgestudeerd, of staat jouw functie niet bij onze vacatures? Zie je wel toekomst in ICT in de zorg en wil je graag deel uitmaken van in onze talentpool? Mooi, wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste MIC’ers! Stuur jouw cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. talentpool, en wie weet wat de toekomst brengt!