Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Stichting OogZorg Praktijken Nederland kiest voor Neo ZIS|EPD

Stichting OogZorg Praktijken Nederland kiest voor Neo ZIS|EPD vanwege de totaaloplossing die Neo ZIS|EPD biedt. Het systeem ondersteunt en groeit mee met het gehele proces van de Stichting OogZorg Praktijken Nederland. Zo is het mogelijk om in één geïntegreerd systeem alle zorg rondom de patiënt vast te leggen; van afspraken, diagnoses, redenen van komst, uitslagen, decursus tot en met de facturatie.

Consultant Stephan van Rhijn: “Alle optometristen kunnen op verschillende locaties in één systeem werken, terwijl de gegevens van de patiënten per locatie gescheiden blijven.” Stichting OogZorg Praktijken Nederland verwacht met de implementatie van Neo ZIS|EPD dat hun zorgproces verder wordt geoptimaliseerd.

Over Stichting OogZorg Praktijken Nederland
Stichting OogZorg Praktijken is het eerste aanspreekpunt in de eerstelijns oogzorg. De optometrist werkt als een filter tussen de huisarts en de oogarts, waardoor de oogarts zich meer kan richten op de specialistische oogzorg. Dit voorkomt onnodig (duur) ziekenhuisbezoek en draagt bij aan het betaalbaar en toegankelijk houden van de zorg.