Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vrouwenkliniek Zuidoost stapt over naar Neo ZIS|EPD

De Vrouwenkliniek Zuidoost is een polikliniek Gynaecologie in het hart van de Bijlmermeer. Opgericht in 2008 met het doel om voor alle vrouwen maximaal toegankelijke zorg te bieden. Zonder wachttijden. Zonder ziekenhuissfeer. Met veel tijd en aandacht voor de patiënten.
In de gesprekken met de consultants Eline Mesker en Stephan van Rhijn valt vooral op hoeveel passie het team van de Vrouwenkliniek uitstraalt. Binnen deze kliniek wordt de patiënt echt verwelkomd.

Eline Mesker: “Ik vind het echt ontzettend leuk dat MI Consultancy de Vrouwenkliniek hierin mag ondersteunen, zodat zij zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan de patiënt. We hebben heel veel zin in de samenwerking!”

De Vrouwenkliniek heeft naast het EPD en de financiële modules ook andere modules afgenomen om de digitalisering van de patiënt te ondersteunen, deels in het kader van de diverse VIPP programma onderdelen. Zo wordt een gepersonaliseerd patiëntportaal ingericht, waar de patiënt betrokken wordt in het zorgproces en de eigen medische gegevens kan inzien. Als extra service ontvangt de patiënt voorafgaand aan de afspraak een persoonlijk herinnerings-SMS’je. Daarnaast wordt de Vrouwenkliniek aangesloten op het LSP, voor een optimale samenwerking met andere zorgverleners.Als de contracten zijn getekend, is het tijd voor bloemen en taart!